Theorie bij Berkellandrijopleiding ?

Al eens gedacht aan een online live theoriecursus waarbij de gehele theoriecursus wordt doorgenomen.

Met veel aandacht voor examentraining en de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Op een informele en ontspannen manier zodat je goed voorbereid bent om het theorie examen te maken bij het CBR.

Op 6 Dinsdagavonden van 19 uur tot 21 uur.

Dit alles: inclusief theorieboek.

6 keer online live theorie cursus voor €79.50

                               Exclusief theorie examen CBR


Praktijk opleiding:

De lessen die je bij ons volgt duren in overleg 1 a 2uur, samen plannen we de lessen naar jou wensen. Tijdens de eerste lessen maak je kennis met het voertuig ook wel bediening van het mechanisme genoemd. Daarna volgen de hoofdstukken bedrevenheid en kijk techniek waarna we doorgaan met het zeer belangrijke informatieverwerking en verkeersinzicht om uiteindelijk af te sluiten met een eindtoets.

Dit alles gebeurt op een ontspannen en plezierige manier en aangepast aan jou tempo en wensen.

Tussentijdse toets:

De tussentijdse toets is een rij test die verloopt als een echt examen. Een mooie gelegenheid om te kijken hoever je bent met je rijopleiding en je kunt alvast wennen aan het rijexamen.

Een examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid, en geeft advies welke punten nog aandacht verdienen voor het rijexamen. Tijdens de TTT kun je vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen die je dan op het examen niet meer hoeft te herhalen.

Kandidaten die een TTT gevolgd hebben scoren gemiddeld 14,6% beter op het rijexamen.

Praktijk examen:

Een ​examen duurt 55 minuten. Na eerst kennis gemaakt te hebben met de examinator ga je naar de auto. De examinator kan je wat technische vra​gen stellen over de auto en zal een ogen test afnemen (kenteken lezen op ongeveer 20-25 meter afstand). Als jou kennis van het verkeer en je inzicht goed is heb je een grote kans op een positieve uitslag. Na het examen wordt de uitslag meegedeeld en eventueel wordt je zelfreflectie formulier besproken. Is het allemaal goed dan op naar het gemeentehuis en binnen 5 werkdagen heb jij je rijbewijs. Gefeliciteerd !!